Noapte în miezul zilei. Momentul în care o uriaşă FURTUNĂ de praf înghite un întreg oraş | VIDEO

O uriaşă furtună de praf s-a năpustit, marţi, asupra oraşului australian Mildura. Timp de câteva minute, o beznă de nepătruns a învăluit clădirile.

2094 afișări
Imaginea articolului Noapte în miezul zilei. Momentul în care o uriaşă FURTUNĂ de praf înghite un întreg oraş | VIDEO

Noapte în miezul zilei. Momentul în care o uriaşă FURTUNĂ de nisip înghite un întreg oraş | VIDEO

Fenomenul meteo a fost surprins de o cameră de supraveghere. Valul enorm de praf transformă lumina zilei într-un veritabil miez de noapte.

Furtuna „părea că înghite Mildura”, a declarat un martor, Tanvi Mor, potrivit The Guardian. Acesta spune că a fost cea mai mare furtună de praf din ultimii patruzeci de ani.

„A fost ca un zid gros”, a descris momentul un alt martor, Shaun Blythman, vânzător.

 

 

Un specialist din cadrul Biroului de Meteorologie, Richard Carlyon, a spus că este neobişnuit ca o furtună de praf de o asemenea amploare să se producă în luna mai.

„În mod normal, le poţi întâlni în perioada uscată a anului, în timpul verii”, a explicat Carlyon.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici