Noul album al lui Courtney Love, sponsorizat de producători de tampoane şi tequila

Cel mai recent material discografic al cântăreţei Courtney Love a fost sponsorizat cu 30 de milioane de dolari de două firme din afara industriei muzicale, potrivit administratorului paginii solistei de pe site-ului MySpace, informează nme.com.

12 afișări
Imaginea articolului Noul album al lui Courtney Love, sponsorizat de producători de tampoane şi tequila

Noul album al lui Courtney Love, sponsorizat de producători de tampoane şi tequila (Imagine: Mediafax Foto)

Printre companiile implicate în producerea mult aşteptatului album, intitulat "Nobody's Daughter", se află "un renumit brand de tequila" şi o "proeminentă companie producătoare de tampoane şi produse de igienă corporală", se afirmă pe pagina personală a fostei soliste a trupei Hole.

Administratorul paginii web a postat un comentariu pe pagina web a lui Love de pe site-ul MySpace, pe 2 ianuarie, în care a explicat motivele pentru care materialul discografic nu a fost lansat online la data prevăzută iniţial.

Love declarase anterior revistei Elle că va lansa albumul "Nobody's Daughter" pe 1 ianuarie 2009.

După ce şi-a cerut scuze fanilor pentru întârzierea lansării, administratorul paginii a declarat că ultimele detalii ale albumului sunt aproape finalizate.

Love a colaborat la realizarea materialului discografic cu Micko Larkin, fostul chitarist al trupei Larrikin Love.

Referindu-se la starea de sănătate a lui Courtney Love, administratorul paginii sale a precizat că aceasta "este trează, nu mai este dependentă, are clasă şi eleganţă, este sofisticată şi extrem de inteligentă".

Albumul "Nobody's Daughter" urmează să fie lansat pe 9 februarie. Precedentul material discografic al lui Courtney Love este albumul "America's Sweetheart" din 2004.

Courtney Michelle Love (născută Courtney Michelle Harrison pe 9 iulie 1964) este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur, pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996).

Love şi-a dobânbdit celebritatea datorită faptului că a fost solista vocală a formaţiei de rock alternativ Hole şi pentru mariajul ei de doi ani cu solistul şi chitaristul formaţiei Nirvana, Kurt Cobain. Rolling Stone a numit-o pe Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici