Nuduri care au făcut carieră (Galerie Foto)

Marylin Monroe, Cameron Diaz şi Carla Bruni, sunt doar câteva din vedetele care au pozat nud sau au fost surprinse în ipostaze compromiţătoare de-a lungul timpului.

3112 afișări
Imaginea articolului Nuduri care au făcut carieră (Galerie Foto)

Heather Mills a participat în 1988 la o sesiune de fotografii nud pentru o publicaţie germană (Imagine: www.foxnews.com)

Potrivit FoxNews, "mama" pozelor compromiţătoare este Marylin Monroe. Scandalul în care a fost împlicată Marylin în 1952, când aceasta se afla la începutul carierei, a fost provocat de o fotografie a celebrei actriţe pentru un calendar în 1949. Monroe a folosit acest scandal în favoarea ei, devenind apoi una din cele mai apreciate vedete ale Hollywood-ului.

O fotografie nud în care vedeta Disney în vârstă de 18 ani, Vanessa Hudgens, a pozat pentru prietenul ei Zac Efron, în 2007, a ajuns la un moment dat pe internet. Deşi Hudgens şi-a cerut scuze pentru "incident", ea a dispărut apoi luni de zile din viaţa publică.

O serie de imagini din anii '80, în care Demi Moore apărea goală, au fost republicate când aceasta a devenit o mare vedetă a marilor ecrane. De atunci, actriţa a mai pozat semi nud de mai multe ori.

Chiar dacă a pozat de mai multe ori nud, Carla Bruni a dat în judecată o companie care a vândut genţi imprimate cu fotografia ei. Ea a câştigat procesul în 2008.

Cântăreaţa Miley Cyrus a creat un adevărat "scandal" anul trecut, când poze semi-nud realizate de celebra Annie Leibowitz, au apărut în publicaţia Vanity Fair, Cyrus având doar 15 ani.

Cameron Diaz a câştigat un proces în 2003 intentat fotografului John Rutter. Acesta a pozat-o topless pe Diaz când avea 19 ani şi a încercat să i le vândă când a devenit celebră.

GALERIE FOTO

Vanessa Williams a devenit în 1983 prima femeie de culoare Miss America. Acesteia i s-a retras însă titlul în urma apariţiei unor poze nud cu ea şi cu încă o femeie, publicate în revista Penthouse. Williams a declarat că pozele au fost realizate în timp ce era angajată ca asistent pentru un fotograf.

Heather Mills a participat în 1988 la o sesiune de fotografii nud pentru o publicaţie germană. Pozele au fost realizate cu 5 ani înaintea accidentului de motocicletă în care Heather şi-a pierdut piciorul, şi cu 18 ani înaintea divorţului de Paul McCartney. Imaginile compromiţătoare au fost descoperite şi au fost publicate de "The Sun" în mijlocul divorţului.

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedete care au fumat iarbă

GALERIE FOTO - Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue

GALERIE FOTO - Pamela Anderson, imaginea unei colecţii Vivienne Westwood

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici