Nuntă cu 1.400 de invitaţi pentru deputatul PSD Adrian Mocanu. Ce politicieni sunt invitaţi

Peste o mie de persoane, între care liderii PSD Victor Ponta, Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, precum şi deputaţi şi senatori din alte partide, sunt aşteptate, sâmbătă, la Buzău, la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu cu fiica unui cunoscut om de afaceri buzoian.

974 afișări
Imaginea articolului Nuntă cu 1.400 de invitaţi pentru deputatul PSD Adrian Mocanu. Ce politicieni sunt invitaţi

Nuntă cu 1.400 de invitaţi pentru deputatul PSD Adrian Mocanu. Ce politicieni sunt invitaţi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, cu Roberta Doloiu, fiica unui om de afaceri din Buzău, va avea loc la patinoarul din municipiu, naşii cuplului fiind primarul oraşului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia.

La eveniment sunt aşteptaţi preşedintele PSD, Victor Ponta, precum şi Mircea Geoană, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea, Robert Negoiţă, Marian Vanghelie şi Adrian Năstase, dar şi politicieni buzoieni, între care deputatul PDL Cezar Preda şi vicepreşedintele PNL Cristi Bîgiu.

Pregătirile pentru nunta la care sunt aşteptate peste o mie de persoane s-au intensificat în ultima săptămână, când, de dimineaţă şi până seara, zeci de persoane au lucrat la amenajarea locului unde se va desfăşura evenimentul.

"Am emoţii, deşi sunt conştient că de mine nu depind prea multe, eu trebuie să zic: «Da» la Starea Civilă, să stau drept în biserică, dar mai departe, eu personal, nu o să am ce face. Sper ca totul să iasă bine şi oaspeţii să fie mulţumiţi, pentru că una este să dai greş în faţa a 50 de familii şi alta este situaţia în faţa a 1.400 de invitaţi", a declarat deputatul PSD Adrian Mocanu.

El a adăugat că meniul este tradiţional, cu sarmale şi friptură, însă nu vor lipsi delicatesele.

Bucătarul care va pregăti mâncarea va fi Antonio Passarelli, ajutat de alţi 30 de bucătari aduşi de la Bucureşti. În total, aceştia vor pregăti 4.000 de fripturi, circa 10.000 de sarmale, în timp ce tortul va cântări 120 de kilograme. Meniul cuprinde şi icre negre şi somon.

"Nu am dorit o nuntă de fiţe şi vrem ca totul să fie tradiţional. Nu voi avea o limuzină, ci voi merge cu o maşină obişnuită, voi merge în ziua nunţii cu plocon la naşi, aşa cum este tradiţia românească, cu curcan şi cu turtă, după care îi voi lua şi vom merge la mireasă. Drept dovadă că nu am dorit o nuntă fastuoasă, rochia miresii a fost făcută aici, în România, de un designer din Piatra Neamţ, iar costumul meu a fost făcut la Apaca, de Alexandru Ciucu, care îmi este prieten", a spus Adrian Mocanu.

Printre artiştii care vor cânta la nunta deputatului social-democrat se numără Horia Brenciu, Paula Seling, Ovidiu Komornic, Aurel Tămaş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Nicu Paleru şi Emilia Ghinescu, dar şi Orchestra de Muzică Populară a Radiodifuziunii Române.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nunta deputatului PSD Adrian Mocanu "rivalizează cu Scorpions".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici