Nuntă regală: Pierre Casiraghi, fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit

Pierre Casiraghi, fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit cu iubita sa, italianca Beatrice Borromeo, în cadrul unei ceremonii civile, care a avut loc, sâmbătă, în principatul monegasc.

1170 afișări
Imaginea articolului Nuntă regală: Pierre Casiraghi, fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit

Nuntă regală: Pierre Casiraghi, fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit (Imagine: Hepta)

Pierre Casiraghi, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu aristocrata italiană Beatrice Borromeo, în vârstă de 29 de ani, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii civile, care a avut loc în Palatul Roz din Monaco.

Evenimentul a inclus şi un garden-party organizat de unchiul lui Pierre Casiraghi prinţul Albert al II-lea de Monaco şi de mama mirelui, prinţesa Caroline de Monaco, informează people.com.

La eveniment au participat aproximativ 500 de persoane, între care s-au numărat fratele mirelui, Andrea Casiraghi, şi sora acestuia, Charlotte Casiraghi, dar şi membrii familiei Borromeo.

Invitaţii la ceremonie au avut ocazia de a asista la spectacole de dansuri folclorice şi concerte, dar şi de a participa la o partidă de petanque, un sport specific sudului Franţei.

Ceremonia religioasă va fi organizată sâmbăta viitoare, pe una dintre Insulele Borromee, deţinută de familia miresei, pe Lacul Maggiore din nordul Italiei.

Pierre Casiraghi este fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco şi nepot al celebrei actriţe Grace Kelly. El ocupă în prezent locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici