O afacere pe bază de „dragoste“. Tu cât ai plăti pentru a-l întâlni pe cel ales

"Domnilor, perseveraţi. În viaţă, nici un lucru obţinut uşor nu durează!" Sunt cuvintele lui "Nick" după luni de zile de căutări şi câteva milioane de lei plătite pe serviciile agenţiilor matrimoniale.

121 afișări
Imaginea articolului O afacere pe bază de „dragoste“. Tu cât ai plăti pentru a-l întâlni pe cel ales

O afacere pe bază de „dragoste“. Tu cât ai plăti pentru a-l întâlni pe cel ales (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Are 32 de ani şi lucrează pentru o renumită firmă de arhitectură din Capitală. În urmă cu numai câţiva ani a suferit un accident de maşină. A pierdut de atunci posibilitatea de a merge fără a şchiopăta şi mai ales a pierdut încrederea în sine.

Asta până când a întâlnit-o pe Liana, mama viitorului său copil. Nu vorbeşte mult despre relaţia lor. De altfel, discreţia este una dintre obsesiile românilor care apelează la serviciile unei agenţii matrimoniale.

Citeşte mai multe despre relaţiile formate prin agenţiile matrimoniale pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici