O englezoaică vinde casa în care a locuit timp de 102 ani

  • O englezoaică vinde casa în care a locuit timp de 102 ani şi pe care familia ei a cumpărat-o cu 200 de lire sterline.
  • Acum preţul propietăţii este de 170.000 de lire sterline.
1489 afișări
Imaginea articolului O englezoaică vinde casa în care a locuit timp de 102 ani

Sursa foto: Twitter

Nancy „Joan" Gifford, o femeie în vârstă de 104 ani, vinde casa în care s-a mutat la vârsta de doi ani, la puţin timp după finalul Primului Război Mondial. Gifford urmează să se mute la un azil de bătrâni, din cauza stării precare a sănătăţii.

În 1921, familia ei a plătit pentru casă 200 de lire sterline. Casa are trei dormitoare şi se află în satul Street, din Somerset. În prezent preţul proprietăţii este de 169.950 de lire sterline.

Potrivit calculelor făcute de Bănca Angliei, 200 de lire sterline din 1921 valorează astăzi 7.750 de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
casă,
vânzare,
femeie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici