O felie de pâine prăjită de la nunta prinţului Charles cu prinţesa Diana, scoasă la licitaţie

O felie de pâine prăjită rămasă de la nunta prinţului Charles cu prinţesa Diana, în 1981, va fi scoasă la licitaţie în Marea Britanie.

475 afișări
Imaginea articolului O felie de pâine prăjită de la nunta prinţului Charles cu prinţesa Diana, scoasă la licitaţie

O felie de pâine prăjită de la nunta prinţului Charles cu prinţesa Diana, scoasă la licitaţie (Imagine: www.hansonsauctioneers.co.uk)

Provenind din gustările servite capetelor regale la Buckingham Palace, înainte de ceremonia de nuntă organizată la catedrala St. Paul în 1981, felia de pâine prăjită a atras atenţia multor colecţionari din Marea Britanie, informează thesun.co.uk.

Potrivit specialiştilor, felia ar putea fi vândută cu 500 de lire sterline (631 euro).

Licitaţia va fi organizată de casa Charles Hanson Auctioneers din oraşul Etwall din comitatul Derbyshire, în numele lui Rosemarie Smith, a cărei fiică a lucrat în calitate de cameristă pentru familia regală britanică timp de aproape trei decenii.

Rosemary Smith afirmă că această felie de pâine provine de pe tava cu gustări servite prinţului Charles. Ea a rezistat destul de bine până în zilele noastre întrucât a fost prăjită şi acest fapt a eliminat grăsimile şi a evitat apariţia mucegaiului.

Licitaţia va avea loc pe 19 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici