O italiancă susţine că s-a logodit cu Cătălin Botezatu. Românul neagă informaţia

Viaţa sentimentală a designerului Cătălin Botezatu a revenit în atenţia publicului, după ce o prezentatoare TV din Italia a declarat pentru presa italiană că are o relaţie cu acesta.

153 afișări
Imaginea articolului O italiancă susţine că s-a logodit cu Cătălin Botezatu. Românul neagă informaţia

O italiancă susţine că s-a logodit cu Cătălin Botezatu. Românul neagă informaţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Valeria Marini, prezentatoarea unei emisiuni TV din Italia şi colaboratoare a lui Cătălin Botezatu, a declarat că are o relaţie de peste un an cu desginerul român şi chiar că s-a logodit cu acesta.

Cătălin Botezatu a declarat însă în cadrul unei emisiuni TV că nu este logodit cu italianca.

"Nu pot să spun prea multe de relaţia mea cu Valeria. Ne cunoaştem de foarte mult timp, colaborăm de mult timp. Ne aleargă paparazzi de fiecare dată când ne văd împreună, dar asta este tot. Dacă ea mi-a dăruit un inel şi eu înapoi nu înseamnă că e adevărat ce-au scris ziarele, că ne-am logodit. Nu ştiu ce să zic. Nu mă însor, deocamdată nu, poate o logodnă da, dar nu sunt bărbatul căruia să i se pună căpăstru. Nu aş avea timp de un mariaj. Ea a declarat că suntem logodiţi probabil pentru presă, paparazzi italieni sunt foarte sprinteni", a declarat designerul.

Una dintre cele mai mediatizate relaţii ale creatorului de modă a fost cea cu Bianca Drăguşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici