O stradă din Chicago a primit numele realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey

O stradă din Chicago a primit numele realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, municipalitatea hotărând să o premieze astfel pe vedeta americană, al cărei show de televiziune este realizat în acest oraş, informează contactmusic.com.

260 afișări
Imaginea articolului O stradă din Chicago a primit numele realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey

O stradă din Chicago a primit numele realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a 100-a stradă perpendiculară pe North Carpenter Avenue din Chicago - unde se filmează emisiunea care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show" - a primit numele Oprah Winfrey Way. Vedeta americană în vârstă de 57 de ani consideră că această onoare care i-a fost făcută reprezintă "un miracol ce închide cercul" pentru o persoană care s-a născut "pe un drum roşu şi prăfuit din Mississippi".

"Este cu adevărat povestea unui miracol care închide cercul, un miracol pentru o tânără fată de culoare născută în Kosciusko, în statul Mississippi, pe un drum roşu şi prăfuit, al cărei nume a ajuns să fie dat unei străzi din Chicago, cel mai minunat oraş din lume. Vă mulţumesc! E mai frumos decât atunci când primeşti un Oscar sau un Emmy", a declarat vedeta americană.

Oprah Winfrey a venit la Chicago în urmă cu mulţi ani, pentru a participa la castingul pentru emisiunea de televiziune "AM Chicago", şi le-a spus fanilor prezenţi, miercuri, în faţa clădirilor grupului Harpo Studios că ar fi rămas în acest oraş chiar dacă nu ar fi primit acel loc de muncă.

"Mi-am spus că, chiar dacă nu voi primi slujba, voi căuta o alta în publicitate, doar pentru a rămâne în acest oraş, care este cu adevărat cel mai minunat din lume. Vreau să le mulţumesc primarului şi municipalităţii din Chicago pentru faptul că m-au acceptat şi mi-au permis să îmi exprim convingerile", a declarat Oprah Winfrey.

La ceremonia dezvelirii plăcuţei cu noul nume al străzii a fost prezent şi Richard Daley, primarul oraşului Chicago.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 şi a recrutat deja câteva staruri de la Hollywood care îşi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell şi Ryan şi Tatum O'Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn - vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici