O tânără a născut în timpul examenului de admitere în avocatură

  • O tânără din SUA a născut în mijlocul examenului de admitere în avocatură
  • Testul era de 90 de minute, dar după 30 minute au început durerile
  • Briana Hill a dat examenul a doua zi, după ce a născut
5144 afișări
Imaginea articolului O tânără a născut în timpul examenului de admitere în avocatură

Sursa foto: CNN

De parcă examenele nu sunt oricum dificile, o femeie a trecut prin chinurile facerii când era la testul pentru a intra în avocatură. Când Briana Hill din Chicago a dat examenul de admitere în barou nu s-a gândit că băieţelul ei vrea să vină pe lume exact atunci.

„Simţeam că se întâmplă ceva după 30 de minute de test şi mă gândea: sper că nu s-a rupt apa”, a spus ea. Însă aşa a fost.

Tânăra s-a liniştit, s-a curăţat, şi-a sunat soţul şi apoi a mers la spital şi a născut un băieţel, după aproape 5 ore.

„În tot acel timp eu şi soţul meu discutam cât de mult ne dorim să îmi finalizez examenul. Nu era altă opţiune în mintea mea”, mai spune ea.

În următoarea zi, personalul spitalului i-a asigurat o cameră goală pentru a-şi termina testul. În acea sală, care avea semnul „nu deranjaţi” pe clanţă, Briana a răspuns la întrebări alături de copilul ei.

Tânăra mămică încă nu ştie dacă este sau nu avocat, însă deja are o propunere de job.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici