Oameni neserioşi în fotografii, pe străzile Bucureştiului

Dacă veţi trece pe Bulevardul Ion C. Brătianu între 2 şi 6 aprilie, veţi avea surpriza să vedeţi expuse în faţa Spitalului Colţea câteva fotografii surprinzătoare: oameni ciufuliţi, strâmbându-se sau pozând în posturi dintre cele mai amuzante.

33 afișări
Imaginea articolului Oameni neserioşi în fotografii, pe străzile Bucureştiului

Oameni neserioşi în fotografii, pe străzile Bucureştiului

Nu vă alarmaţi, nu este o greşeală, aceste fotografii au fost create cu scopul de a fi expuse.

Iniţiativa se numeşte “Oameni neserioşi” şi este un proiect realizat de către studioul “Fotografii de familie” în parteneriat cu organizatorii Romanian Fun Festival. Acest festival inedit îşi propune să le reamintească oamenilor să zâmbească mai des şi mai liber, să fie mai curioşi şi mai relaxaţi, printr-o serie de activităţi create în jurul conceptului de “fun”. Una dintre acestea este şi expoziţia de fotografii cu “oameni neserioşi” ce va încânta privirile trecătorilor pe toată perioada festivalului.

Pentru mai multe detalii despre Romanian Fun Festival şi celelalte evenimente organizate în cadrul acestuia, accesaţi www.romanianfunfestival.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici