Octavian Strunilă, Iuliana Luciu şi Doiniţa Oancea, în noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog" - GALERIE FOTO

Octavian Strunilă, Iuliana Luciu, Doiniţa Oancea şi Jean de la Craiova vor pescui, vor prinde broaşte şi vor face borş pescăresc în Delta Dunării, în noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog", care începe la Pro TV vineri, la 20.30, informează postul de televiziune.

582 afișări
Imaginea articolului Octavian Strunilă, Iuliana Luciu şi Doiniţa Oancea, în noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog" - GALERIE FOTO

Octavian Strunilă, Iuliana Luciu şi Doiniţa Oancea, în noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog"

GALERIE FOTO

Aventura verii, "Serviţi, vă rog", începe să-şi deruleze peripeţiile din 9 iulie, de la ora 20.30, la Pro TV.

Curajoşii care s-au înhămat să deschidă sezonul "Serviţi, vă rog" din Delta Dunării şi să-şi ia în serios rolul de gazdă de pensiune sunt Jean de la Craiova, Octavian Strunilă, Doiniţa Oancea şi Iuliana Luciu.

Înarmaţi cu răbdare, serviabilitate şi hărnicie şi convinşi că nu vor mai avea timp nici să respire, actorii din "State de România" Doiniţa şi Strunilă şi fostele vedete "Dansez pentru tine" Iuliana Luciu şi Jean de la Craiova sunt pregătiţi să dea nas în nas cu cele mai grele şi imposibile misiuni marca nea Marin Barbu.

Rolul de gazdă de pensiune, atunci când toţi clienţii vin poate în unicul concediu din an şi vor să fie răsfăţaţi, se ştie că este foarte greu, însă când această vacanţă se petrece în Delta Dunării, misiunea devine chiar dificilă, pentru că pământul este pe apă, iar hrana este în apă.

Aşadar, sub "nuiaua" lui nea Marin, Iuliana, Doiniţa, Jean şi Octavian vor avea de spălat, de călcat, de făcut curăţenie în pensiune, de gătit preparate din peşte, de prins peşte, de avut grijă de orătăniile din gospodărie şi, în plus, de stăpânit mersul cu barca fără de care nu se poate rezolva nimic în Deltă.

Băieţii se vor dovedi nişte pescari nu tocmai eficienţi, pentru că după câteva ore petrecute pe baltă se întorc la pensiune cu pradă 0, iar fetele, după ce vor face rost de un sac plin de peşte de la săteni, îl vor scăpa cu totul din barcă în apă. Peripeţiile nu se vor opri aici, pentru că imaginaţia lui nea Marin nu va avea limite în a chinui vedetele-gazde. Doiniţa şi Strunilă vor merge la pescuit de broaşte, însă nu se vor întoarce triumfători nici de acolo. El va prinde câteva broscuţe, însă insuficiente pentru a sătura clienţii înfometaţi, iar ea, înspăimântată de "pradă", va sta pe marginea apei şi va face exact ce-i face cea mai mare plăcere: îşi va face unghiile. Pârleala şi-o va scoate la spălatul vaselor, alături de Iuliana Luciu, pentru că vor avea de spălat, după propria lor opinie, "peste o tonă de vase". Şi Strunilă se va remarca printre clienţi cu un borş pescăresc delicios gătit cu apă din Dunăre, după ce se va chinui degeaba o oră să taie cocoşul şi va veni Iuliana cu cuţitul să desăvârşească misiunea.

Strunilă se consideră şi specialist în îngrijitul animalelor, pentru că a crescut la ţară, şi se va contrazice cât este ziua de lungă cu nea Marin.

Nea Marin va ajunge chiar să folosească nuieluşa pe spinarea vedetelor după ce îi va trimite pe Strunilă şi pe Jean în sat să înveţe să gătească icre pentru clienţi. Pentru că nu vor reuşi să ajute nici măcar cu un sfat la prepararea icrelor, nea Marin îi va pedepsi să cureţe piscina şi să tundă iarba, iar când se va întoarce să le evalueze munca, îi va găsi relaxându-se în jacuzzi. Îi va fugări prin toată gospodăria şi îi va mai şi altoi cu nuieluşa de salcie pe cei doi năzdrăvani, care au uitat că ei au venit în calitate de gazde acolo, nu de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici