Ofertă de vacanţă: Abonamentul la 3 reviste îţi aduce cadou un parfum Dior - FOTO

Revistele The ONE, Glamour şi Ce se întâmplă, doctore? au pregătit o ofertă irezistibilă de sezon pentru cititoarele care doresc să fie mereu la curent cu noutăţile de pe covorul roşu, să afle primele care sunt tendinţele din beauty şi fashion şi să primescă lunar doza de relaxare şi sănătate.

125 afișări
Imaginea articolului Ofertă de vacanţă: Abonamentul la 3 reviste îţi aduce cadou un parfum Dior - FOTO

Ofertă de vacanţă: Abonamentul la 3 reviste îţi aduce cadou un parfum Dior

Abonamentul anual la cele 3 publicaţii costă doar 190 lei şi le aduce CADOU doamnelor un parfum DIOR - Escale à Pondichéry, 75 ml EDT. Bonus, livrarea parfumului şi a revistelor se face gratuit.

Dacă eşti în căutarea inspiraţiei lunare sau vrei să răsfeţi o persoană dragă cu această ofertă,  comandă aici abonamentul la cele 3 reviste.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici