Oprah Winfrey a donat 12 milioane de dolari unui muzeu

Prezentatoarea şi realizatoarea TV Oprah Winfrey a donat 12 milioane de dolari unui muzeu - Smithsonian's National Museum of African American History - din Washington.

167 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey a donat 12 milioane de dolari unui muzeu

Oprah Winfrey a donat 12 milioane de dolari unui muzeu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Donaţia celebrei realizatoare americane va acoperi costurile de construcţie a clădirii, care va fi inaugurată în 2015, informează  contactmusic.com.

Pentru a recompensa generozitatea prezentatoarei TV, în prezent în vârstă de 59 de ani, directorii instituţiei au decis să acorde numele ei teatrului de 350 de locuri din incinta muzeului.

Oprah Winfrey, care face parte din comitetul de consilieri al muzeului de aproape un deceniu, a donat 1 milion de dolari organizaţiei care administrează instituţia în 2007.

Oprah Winfrey este supranumită "regina talk show-urilor" graţie emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat în anii 1980. Când a renunţat la show-ul său celebru, Oprah Winfrey a spus că rolul său în cadrul reţelei de televiziune OWN va fi să stea în spatele camerelor de filmat. Dar lucrurile nu au mers conform planului. Audienţele înregistrate de reţeaua OWN au fost mici, iar Oprah va trebui să revină în faţa camerelor de filmat.

Pe de altă parte, Oprah Winfrey continuă să se menţină în fruntea topului celor mai bine plătite celebrităţi din industria de divertisment. Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în acest top graţie veniturilor sale de 165 de milioane de dolari, obţinute în perioada mai 2011 - mai 2012, potrivit clasamentului publicat de Forbes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici