Oprescu: Nu sunt fan Madonna pentru că avem electorate deosebite

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus, luni, că nu este fan Madonna pentru că, "deşi avem aceeaşi vârstă, avem electorate deosebite", precizând că vedeta se adresează tinerilor, în timp ce electoratul său are între 50 şi 70 de ani.

9 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Nu sunt fan Madonna pentru că avem electorate deosebite

Oprescu: Nu sunt fan Madonna pentru că avem electorate deosebite

"Nu sunt fan Madonna pentru că, deşi avem aceeaşi vârstă, avem electorate deosebite. Madonna se adresează tinerilor, în timp ce electoratul meu are între 50 şi 70 de ani", a spus Sorin Oprescu, răspunzând unui jurnalist care l-a întrebat dacă este fan al vedetei.

Întrebat de jurnalişti de ce a folosit cuvântul electorat şi dacă trebuie să ne aşteptăm la "surprize" din partea lui Sorin Oprescu în următoarea perioadă, edilul şef al Capitalei a răspuns că a fost surprins de întrebarea dacă este fan al Madonnei.

Sorin Oprescu a mai fost întrebat dacă apreciază că are mai multe "fane" decât Madonna, răspunzând: "Nici n-aş încerca să concurez".

Sorin Oprescu a spus că speră să ajungă la concertul de miercuri din Parcul Izvor, deoarece urmează să părăsească ţara pentru două zile.

"Sper să mă întorc în timp util ca să ajung, pentru că voi lipsi două zile din ţară", a spus Sorin Oprescu.

Au mai rămas doar două zile până la concertul Madonnei şi mare parte din staff-ul artistei a ajuns deja în România, echipa autohtonă lucrând alături de tehnicienii "Sticky & Sweet Tour" pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, concertul Madonna va avea loc miercuri, în Parcul Izvor din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici