Ozzy Osbourne, editorialist pe teme de sănătate şi lifestyle pentru revista Rolling Stone

Rockerul britanic Ozzy Osbourne este noul editorialist pe teme de sănătate şi lifestyle al revistei americane Rolling Stone, informează foxnews.com.

29 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne, editorialist pe teme de sănătate şi lifestyle pentru revista Rolling Stone

Ozzy Osbourne, editorialist pe teme de sănătate şi lifestyle pentru revista Rolling Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primul său articol scris pentru celebra revistă muzicală americană la rubrica "sănătate, sex şi chestiuni familiale", muzicianul britanic le oferă cititorilor câteva "perle de înţelepciune", afirmă editorii site-ului foxnews.com. Una dintre acestea este discuţia purtată de Ozzy Osbourne cu copiii săi despre pericolele la care se expun persoanele care consumă droguri.

"Singura dată când am discutat cu copiii mei despre droguri a fost atunci când i-am întrebat: «Puteţi să-mi daţi şi mie câteva?»", a declarat muzicianul.

În acelaşi editorial, "Dr. Ozzy" îi oferă şi câteva sfaturi unui oarecare "Adam, din Brooklyn", care se plângea de faptul că iubita lui este mereu mult prea obosită pentru a face sex.

"Aşa cum îi spun mereu lui Sharon (Sharon Osbourne, soţia lui Ozzy Osbourne, n.r.), ziua are 24 de ore, aşadar nu ar trebui să fie prea greu să vă asiguraţi că petreceţi măcar o oră pe zi împreună. Organizaţi o întâlnire. Luaţi masa împreună. Sau cumpără o perucă şi o barbă falsă, cazaţi-vă la un motel şi faceţi sex sălbatic, ca şi cum aţi avea fiecare dintre voi câte o aventură... poate că ea îşi doreşte să aibă parte de puţină aventură în viaţă", afirmă rockerul.

Ozzy Osbourne participă în această toamnă la o serie de festivaluri şi susţine numeroase concerte în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

În cadrul acestui turneu mondial, Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici