Ozzy Osbourne: Fac sex de cinci ori pe săptămână

Ozzy şi Sharon Osbourne sunt foarte activi în viaţa sentimentală, cei doi declarând că au relaţii sexuale de cinci ori pe săptămână, chiar dacă sunt căsătoriţi de 28 de ani, informează contactmusic.com

108 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne: Fac sex de cinci ori pe săptămână

Ozzy Osbourne: Fac sex de cinci ori pe săptămână (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi sunt căsătoriţi de 28 de ani şi au împreună trei copii maturi, cei doi îşi păstrează relaţia vie prin partide sexuale regulate.

Întrebat dacă este adevărat că el şi Sharon au relaţii sexuale de cinci ori pe săptămână, Ozzy a răspuns afirmativ: "Da! Să fiţi siguri că avem. Ce este rău în asta?!".

De asemenea, Ozzy a recunoscut că este foarte romantic acasă şi că i se întâmplă des să plângă la filme.

Ozzy a fost mereu deschis cu privire la viaţa sa sexuală, declarând recent că va renunţa la sex doar atunci când va muri.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici