Ozzy Osbourne, la deschiderea sezonului de Formula 1

Legendarul rocker Ozzy Osbourne va asista, în data de 16 martie, la Marele Premiu al Australiei, prima cursă din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2008, informează site-ul f1-live.com.

20 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne, la deschiderea sezonului de Formula 1

Ozzy Osbourne, la deschiderea sezonului de Formula 1 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, fostul solist al trupei britanice Black Sabbath va sosi la Melbourne împreună cu soţia sa, Sharon, în acel week-end urmând să susţină un concert la Rod Laver Arena.

Printre personalităţile care ar mai putea asista la Marele Premiu al Australiei se numără şi cântăreaţa australiană Dannii Minogue, sora mai mică a mult mai celebrei Kylie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici