Ozzy Osbourne, premiat la Classic Rock Roll of Honour Awards

Celebrul cântăreţ de rock Ozzy Osbourne va primi premiul pentru întreaga activitate la gala Classic Rock Roll of Honour Awards, care va avea loc pe 3 noiembrie, la Londra, informează bbc.co.uk.

49 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne, premiat la Classic Rock Roll of Honour Awards

Ozzy Osbourne, premiat la Classic Rock Roll of Honour Awards (Imagine: Mediafax/AFP)

Ozzy Osbourne va primi Living Legend Award, premiu care anul trecut a revenit unei alte legende vii a muzicii, chitaristul Jimmy Page al trupei Led Zeppelin.

"Sunt extrem de fericit să ştiu că numele meu nu a fost şters de pe lista premiilor Classic Rock. (...) Serios vorbind, este o mare onoare pentru mine şi abia aştept să merg pentru prima dată la premiile Classic Rock, în noiembrie. Abia aştept să ne vedem acolo", a declarat Osbourne.

Printre nominalizaţii la ediţia de anul acesta a premiilor Classic Rock se numără trupe veterane precum Whitesnake, Led Zeppelin şi Def Leppard.

La categoria "cel mai bun album al anului", printre nominalizaţi se numără Def Leppard, Whitesnake, Black Crowes, Alice Cooper, Big Linda, Stone Gods.

De asemenea, Def Leppard, Whitesnake şi Led Zeppelin au fost incluse pe lista de nominalizări la premiul pentru cea mai bună trupă a anului, alături de rockerii de la Kiss şi Foo Fighters.

Led Zeppelin a mai fost nominalizată la categoriile "cel mai bun DVD" şi "evenimentul anului", pentru concertul unic susţinut la Londra, în decembrie 2007, la care au participat 18.000 de fani.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Park Lane Hotel din Londra.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici