Ozzy Osbourne va suporta o intervenţie chirurgicală în luna mai

Rockerul britanic Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a anulat secţiunea mexicană a festivalului său itinerant Ozzfest din 2015, din cauza unei intervenţii chirurgicale pe care o va suporta în luna mai.

132 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne va suporta o intervenţie chirurgicală în luna mai

Ozzy Osbourne va suporta o intervenţie chirurgicală în luna mai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi evenimentul din Mexic, care era programat pe 27 mai, a fost anulat, concertele din seria "Monsters of Rock" pe care trupa Black Sabbath le va susţine în Brazilia şi în Argentina, în luna aprilie, au rămas valabile, informează  music-news.com.

"Vă anunţăm cu mare regret că festivalul Ozzfest din Mexic a fost anulat. Ca şi voi, eram foarte încântaţi de acest eveniment. Ozzy va suporta o operaţie, programată pentru luna mai, după turneul din America de Sud al trupei sale. Va avea nevoie de cel puţin patru săptămâni de convalescenţă. Suntem foarte dezamăgiţi de faptul că a trebuit să anulăm festivalul", au declarat într-un comunicat oficial reprezentanţii companiei Cool Breeze Concerts, organizatoarea evenimentului.

"Vom achita contravaloarea biletelor vândute în următoarele 4-6 săptămâni. Dacă veţi decide că doriţi să vă bucuraţi în continuare de o vacanţă all inclusive la Hard Rock, Riviera Maya, din Ciudad de Mexico, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail, iar noi vom face aranjamentele necesare. Ne cerem scuze pentru toate neplăcerile cauzate şi sperăm că veţi înţelege circumstanţele acestei anulări", se afirmă în acelaşi comunicat.

Până la ora publicării acestor informaţii nu a fost dezvăluită natura intervenţiei chirurgicale pe care o va suporta Ozzy Osbourne.

Potrivit presei internaţionale, trupa Black Sabbath lucrează în prezent la un nou album de studio. Acel material va fi ultimul din discografia legendarei trupe britanice şi va fi lansat în a doua jumătate a anului 2015.

Săptămâna trecută, Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a anunţat că show-urile pe care grupul Black Sabbath le va susţine în curând în Japonia vor fi ultimele concerte ale formaţiei britanice în această ţară.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Veteranii rockeri britanici au anunţat, în noiembrie 2011, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Cei patru muzicieni din componenţa originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici