Ozzy Osbourne, vocea unui trol într-un serial de desene animate

Rockerul britanic Ozzy Osbourne va asigura vocea personajului Earth Troll, un super-erou dintr-o lume reciclată, în serialul de desene animate "Fish Hooks" produs şi difuzat de postul Disney Channel.

189 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne, vocea unui trol într-un serial de desene animate

Ozzy Osbourne, vocea unui trol într-un serial de desene animate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul solist al trupei Black Sabbath, numit şi "prinţul întunericului", va asigura vocea unei creaturi marine care va apărea într-un episod din serialul animat "Fish Hooks", informează contactmusic.com.

În acest episod intitulat "Legend of the Earth Troll", rockerul în vârstă de 62 de ani apare în postura unui super-erou într-o lume reciclată, în care personajul Oscar, a cărui voce este asigurată de Justin Roiland, îl încurajează pe bunul lui prieten Milo, interpretat de Kyle Massey, să înveţe cât sunt de importante acţiunile de salvare a planetei.

Încercând să îşi schimbe obiceiurile, Milo adoptă conceptul de reciclare, dar îl duce până la extrem, punându-i în pericol la un moment dat pe prietenii şi profesorii lui.

Din fericire, super-eroul a cărui voce este asigurată de Ozzy Osbourne este la post - Earth Troll salvează situaţia şi îl ajută pe dezinformatul Milo să înţeleagă erorile pe care le-a făcut.

Muzicianul britanic nu este singurul nume de calibru care apare în serialul "Fish Hooks".

Printre celebrităţile care au apărut în calitate de invitat special în acest serial de desene animate se numără actriţa din "Ferris Bueller's Day Off" Edie McClurg, comicul din "The King of Queens" Jerry Stiller şi actriţa de comedie Rachel Dratch.

Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968, şi care a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne susţine în prezent concerte în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010. În cadrul acestui turneu mondial, Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici