P. Diddy caută un prezentator pentru televiziunea sa

Rapperul american P. Diddy a lansat o campanie globală de căutare de tinere talente, cu scopul de a găsi cel mai potrivit prezentator pentru televiziunea sa, REVOLT TV, informează femalefirst.co.uk.

125 afișări
Imaginea articolului P. Diddy caută un prezentator pentru televiziunea sa

Rapperul P. Diddy caută un prezentator pentru televiziunea sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

P. Diddy caută o persoană tânără, cu vârsta cuprinsă în intervalul 13-25 de ani, care să se alăture echipei de la REVOLT TV în calitate de prezentator. Muzicianul american s-a implicat personal în procesul de selecţie a candidaţilor şi a urmărit mesajele de prezentare - care conţin înregistrări video de 15 secunde - expediate pe adresa televiziunii de persoanele care vor să obţină acest loc de muncă.

"Acum este momentul, oameni buni! Trimiteţi mesajele şi CV-urile voastre la #IAmRevolt", a declarat P. Diddy într-un mesaj postat, marţi seară, pe platforma de microblogging Twitter.

"Trimiteţi mesajele voastre video pe adresa @RevoltTV. Asiguraţi-vă că aţi adăugat hashtag-ul #IamRevolt pentru ca eu să pot să le vizualizez! Următorii 10 candidaţi care vor posta mesajele lor video de prezentare vor fi audiaţi de mine. Vă aştept!", a adăugat rapperul american.

Televiziunea rapperului P. Diddy se va lansa în luna octombrie, iar muzicianul doreşte să angajeze persoane "proaspete şi inovatoare" de oriunde din lume.

"Am nevoie de persoane care nu se tem şi care spun adevărul. Tinere talente. Feţe proaspete. Cu atitudine. Vreau să ofer putere creatorilor din această generaţie şi vreau să arăt artiştilor că acesta este postul lor de televiziune", a adăugat P. Diddy.

Persoanele care doresc să participe la această selecţie trebuie să îşi posteze mesajele video de prezentare pe reţelele Twitter, Instagram, Vine, Vimeo, Facebook şi Twitter, folosind hashtag-ul #iamrevolt, în care trebuie să vorbească despre preferinţele lor muzicale. Aceste mesaje video trebuie să se încheie cu fraza "I Am REVOLT" ("Eu sunt REVOLT") şi să fie expediate până pe 30 septembrie.

Potrivit revistei New Musical Express, REVOLT TV va difuza în special muzică şi ştiri.

Muzicianul american a declarat că televiziunea Revolt "va fi animată de discuţiile continue de pe reţelele de socializare". Nu se ştie deocamdată dacă rapperul P. Diddy va participa la realizarea emisiunilor care vor fi difuzate la televiziunea sa.

Noua televiziune Revolt va fi retransmisă de reţeaua Comcast, cel mai mare furnizor de televiziune prin cablu din Statele Unite. Distribuţia Revolt în reţeaua Comcast este posibilă în urma unui acord cu guvernul american care a permis companiei Comcast să intre în acţionariatul grupului NBC Universal, în schimbul promisiunii de a include în reţelele sale de cablu şi televiziuni deţinute de persoane aparţinând minorităţilor etnice.

Comcast Corporation deţine o majoritate de acţiuni de 51% din grupul de media şi divertisment NBCUniversal (care include televiziuni precum Sci fi Universal, Universal Channel, Diva Universal, Studio Universal, 13th Street Universal, E! Entertainment Television, The Style Network), iar restul acţiunilor de 49% sunt deţinute de General Electric.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 580 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici