Paris Hilton: Cei mai mulţi dintre bărbaţii homosexuali au probabil SIDA

Starleta Paris Hilton este aspru criticată în presa americană după ce a spus, într-o discuţie purtată cu un prieten într-un taxi, că "cei mai mulţi dintre bărbaţii homosexuali au probabil SIDA".

452 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton: Cei mai mulţi dintre bărbaţii homosexuali au probabil SIDA

Paris Hilton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starleta a făcut această declaraţie şocantă pe 7 septembrie, la New York, şi a fost înregistrată de şoferul care conducea acel taxi.

Paris Hilton, în vârstă de 31 de ani, purta în acel moment o discuţie cu un bun prieten de-ai ei, un model profesionist care este gay, iar discuţia avea ca subiect central site-ul de întâlniri online Grindr, destinat persoanelor homosexuale, informează thesun.co.uk.

Prietenul starletei îi explica acesteia felul în care funcţionează site-ul Grindr: "Să zicem că mă conectez pe Grindr, iar cineva care este deja conectat pe Grindr se poate afla chiar în aceeaşi clădire. Site-ul îţi indică locul exact în care se află fiecare utilizator. Poţi să îl întrebi pe un tip: «Salut, ai chef să facem sex?». El ar putea să se afle la etajul al şaselea din aceeaşi clădire".

Şocată de aceste dezvăluiri, starleta a spus: "«Să facem sex?» Bărbaţii gay sunt cei excitaţi oameni din lume. Sunt dezgustători. Omule, cei mai mulţi dintre ei au probabil SIDA. Mi-ar fi atât de frică dacă aş fi un bărbat gay. Cel mai probabil aş muri de SIDA".

Şoferul acelui taxi care a înregistrat convorbirea s-a declarat la rândul său şocat de declaraţia starletei.

"Nu-mi venea să cred că Paris putea să zică aşa ceva şi eram şocat de felul în care ea vorbea despre bărbaţii gay", a declarat şoferul de taxi pentru site-ul Radaronline.com.

Agentul de presă al starletei susţine, însă, că declaraţiile acesteia au fost scoase din context, adăugând că acele declaraţii au fost făcute pentru a sublinia pericolul sexului neprotejat făcut cu persoane străine cunoscute pe internet.

El susţine că înregistrarea audio prezintă doar ultima parte a conversaţiei.

"Şoferul de taxi care a realizat înregistrarea a prezentat doar o parte din acea conversaţie. Ea nu a dorit în niciun fel să facă afirmaţii peiorative la adresa tuturor bărbaţilor gay. Paris Hilton este o mare susţinătoare a comunităţii gay şi nu ar face niciodată în mod intenţionat declaraţii negative despre orientarea sexuală a vreunei persoane".

Ulterior, starleta americană şi-a cerut scuze pentru declaraţiile făcute la adresa bărbaţilor homosexuali, spunând că acele fraze nu reprezintă sentimentele ei reale pe care le are pentru comunitatea gay.

Într-o declaraţie postată de site-ul organizaţiei Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), Paris Hilton a precizat: "Îmi pare atât de rău şi sunt atât de supărată pentru durerea pe care le-am cauzat-o prietenilor mei gay, fanilor şi familiilor lor, prin comentariile dezvăluite recent. Aceea era o discuţie privată cu un prieten şi discuţia noastră nu caracterizează întreaga comunitate gay. Ar fi ultimul lucru pe care aş fi vrut să-l fac şi nu pot să descriu în cuvinte cât de mult îmi doresc să pot să îmi retrag fiecare dintre cuvintele acelea".

Starleta susţine acum că persoanele gay sunt printre aceia care o inspiră cel mai mult dintre toţi oamenii pe care îi cunoaşte, întrucât mulţi dintre ei au reuşit să depăşească momentele dificile din viaţă, când au fost agresaţi, brutalizaţi şi intimidaţi.

"Oamenii gay sunt cei mai puternici pe care îi cunosc, ei m-au inspirat cel mai mult. E atât de greşit ca oamenii să îi agreseze şi întimideze pe alţii doar pentru că aceştia sunt gay. Nimeni nu trebuie să treacă prin aşa ceva. Încă o dată, îmi pare atât de rău, regret din tot sufletul şi mă simt complet oribil", a adăugat Paris Hilton.

Paris Hilton este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Între 2003 şi 2007, Paris a participat, alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul "The Simple Life", iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care îşi căuta o nouă prietenă.

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impuşi în perioada de libertate condiţionată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecţii vestimentare internaţionale, un parfum şi o linie de pantofi.

De asemenea, ea s-a lansat şi în industria muzicală. Albumul de debut al starletei americane, "Paris", lansat în 2006, a generat opinii împărţite în rândul criticilor muzicali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici