Partenerul lui George Michael face primele declaraţii după decesul superstarului. Cântăreţul ar fi fost dependent de heroină

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, a dezvăluit că superstarul a murit singur şi că el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în ziua de Crăciun. Aparent, starul se confrunta cu o dependenţă de heroină, relatează The Telegraph.

48897 afișări
Imaginea articolului Partenerul lui George Michael face primele declaraţii după decesul superstarului. Cântăreţul ar fi fost dependent de heroină

Partenerul lui George Michael, primele declaraţii. Superstarul ar fi fost dependent de heroină

Fadi Fawaz, hair stylist al celebrităţilor şi partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a făcut primele declaraţii în presă pentru The Daily Telegraph.

Fawaz afirmă că George Michael a murit singur, iar el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în reşedinţa din Oxfordshire, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016.

Cuplul planificase să-şi petreacă ziua împreună, relatează Fadi Fawaz pentru The Telegraph.

"Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul şi eu la fel. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era - era un om frumos".

Totuşi, excesele şi stilul de viaţă hedonist din ultimii ani l-au transformat pe George Michael. The Telegraph informează că în ultimii anii starul s-ar fi confruntat cu o dependenţă de heroină de care nu putea scăpa. O sursă a dezvăluit pentru The Telegraph că George Michael fusese tratat în spital pentru o supradoză.

Sursa a declarat pentru The Daily Telegraph: "A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult".

Problemele cardiace - posibila cauză a morţii, potrivit managerului său, Michael Lipman - sunt comune printre dependenţii de heroină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici