Participanţi din 27 de ţări la Salonul Internaţional de Caricatură de la Brăila

Un număr de 130 de caricaturişti, din 27 de ţări, participă la cea de-a doua ediţie a Salonului Internaţional de Caricatură de la Brăila, deschisă sâmbătă.

1 afișare
Imaginea articolului Participanţi din 27 de ţări la Salonul Internaţional de Caricatură de la Brăila

Participanţi din 27 de ţări la Salonul Internaţional de Caricatură de la Brăila

Peste patru sute de lucrări sunt prezentate în cadrul evenimentului. Juriul, alcăturit din caricaturiştii Costel Pătrăşcan, Mihai Stănescu, Leonte Năstase şi scriitorul Tudor Octavian, a decis că Marele Premiu trebuie acordat lui Constantin Ciosu, premiul I fiind primit tot de un român, Iulian Pena Pai. Premiul al II-lea a fost luat de ucraineanul Vladimir Kazanevschi, iar premiul III de rusul Oleksy Kustovsky.

Pavel Botezatu, Cristian Topan şi Aurel Ştefan Alexandrescu au primit Premiul Special al Juriului.

Vernisajul lucrărilor a avut loc la Casa Tineretului din Brăila, ce găzduieşte şi expoziţia personală a lui Costel Pătrăşcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici