Patrick Swayze a fost diagnosticat cu cancer

Actorul şi dansatorul Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Dirty Dancing" şi "Fantoma mea iubită", a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, dar, conform declaraţiilor agentului său, Annett Wolf , reacţionează bine la tratament.

306 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze a fost diagnosticat cu cancer

Patrick Swayze a fost diagnosticat cu cancer

Wolf a declarat că actorul, în vârstă de 55 de ani, şi-a continuat munca pe toată perioada tratamentelor, dezminţind astfel informaţiile apărute în presa tabloidă, conform cărora Swayze este în stare gravă şi mai are doar câteva săptămâni de trăit.

"Patrick suferă de o boală cu extindere limitată şi se pare că răspunde bine la tratament", a declarat doctorul care îl îngrijeşte pe actor, George Fisher, într-o notă scrisă. 

Wolf a mai precizat că Swayze apreciază foarte mult suportul şi grija primite din partea publicului.

Cancerul la pancreas este una din formele cele mai ucigaşe ale acestei maladii, doar un bolnav din 10  supravieţuind cinci ani de la diagnosticare. În plus, această formă de cancer se răspândeşte rapid la celelalte oragne, ceea ce, în nenumărate cazuri, face imposibilă o operaţie.

Patrick Swayze s-a născut în 18 august 1952, în Houston, SUA şi este cunoscut ca actor, dansator, cântăreţ şi compozitor. În 1991, a fost ales de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" şi a debutat pe marele ecran în 1979, într-un musical în stilul "Saturday night fever", "Skatetown, USA", potrivit AFP.

Patrick Swayze a jucat în filme care s-au bucurat de mult succes la public în anii 1980 şi 1990. După ani de zile în care a jucat în seriale şi filme de televiziune, el a obţinut o glorie instantanee în 1987, graţie comediei muzicale "Dirty Dancing", unde joacă rolul unui profesor de dans. Swayze scrie şi cântă, de asemenea, o melodie emblematică din acest lungmetraj de succes mondial, "She's like the wind".

Patrick Swayze, care a recunoscut în unele interviuri că a luptat împotriva dependenţei de alcool, este căsătorit, din 1975, cu actriţa Lisa Niemi. Cuplul nu are niciun copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici