"Patru nunţi şi o provocare", competiţia în care miresele joacă tare, la Pro TV

Miresele - înarmate cu rochii somptuoase, voaluri fin lucrate, buchete atent alese şi sete de competiţie - joacă tare în această vară la Pro TV, în show-ul "Patru nunţi şi o provocare", unde pot câştiga o lună de miere fabuloasă, informează televiziunea.

603 afișări
Imaginea articolului "Patru nunţi şi o provocare", competiţia în care miresele joacă tare, la Pro TV

"Patru nunţi şi o provocare", competiţia în care miresele joacă tare, la Pro TV

Competiţia strânge în aceeaşi horă patru mirese care nu se cunoşteau înainte de provocarea lansată de Pro TV. Fiecare dintre ele este invitată, rând pe rând, la nunţile celorlalte trei şi trebuie să evalueze evenimentul în funcţie de patru criterii: rochia de mireasă, meniul, spaţiul în care are loc petrecerea şi experienţa per ansamblu. Notele pot fi de la 1 la 10, iar punctajul maxim pe care îl pot obţine este de 120 de puncte. Telespectatorii Pro TV vor afla la finalul fiecărei ediţii care este mireasa care a obţinut de la celelalte trei candidate cel mai bun punctaj şi, implicit, luna de miere mult visată.

Cele patru candidate care acceptă provocarea lansată de Pro TV vor fi cu ochii pe toate detaliile care transformă o petrecere de nuntă într-un capitol de poveste sau dimpotrivă.

Emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor ceremonii care mai de care mai diferite, precum şi tradiţii şi obiceiuri inedite, în funcţie de naţionalitatea cuplurilor, religie şi zona din care provin.

"Nuntaşii" din faţa televizoarelor vor afla la începutul fiecărei ediţii povestea mirilor, numărul de invitaţi, suma cheltuită pentru nuntă şi felul în care şi-au imaginat ziua în care îşi vor uni destinele. Tocmai aceste aspecte vor fi atent urmărite de fiecare mireasă intrată în competiţie, pentru a vedea dacă ceremonia şi petrecerea au ieşit aşa cum au fost plănuite sau dacă au fost scăpări de neiertat. Aşadar, tema evenimentului, aranjamentele florale, vesela, decorul, felul în care mirii îşi fac intrarea în scenă, muzica, domnişoarele de onoare şi toată atenţia pentru detalii se vor reflecta în notele finale. Nu este de neglijat nici cât de emoţionantă se va dovedi a fi pentru invitaţi întreaga zi.

Armele s-au schimbat, dar lupta e la fel de dură. Va simţi asta pe propria piele fiecare dintre miresele care au avut curaj să intre în competiţia "Patru nunţi şi o provocare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici