Paul McCartney se pregăteşte de nuntă (Video)

Sir Paul McCartney, fost membru al celebrei trupe Beatles, doreşte să se căsătorească cu iubita lui, Nancy Shevell, care a divorţat, în decembrie 2008, de fostul ei soţ, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de  mirror.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney se pregăteşte de nuntă (Video)

Paul McCartney se pregăteşte de nuntă

Divorţul lui Nancy Shevell de soţul ei, avocatul de succes Bruce Blakeman, a fost pronunţat în luna decembrie. O sursă din anturajul lui Paul McCartney a declarat că cei doi intenţionează să se căsătorească în curând.

De această dată, McCartney beneficiază de acordul fiicei sale, creatoarea de modă Stella McCartney, care s-a opus cu înverşunare căsătoriei dezastruoase şi costisitoare a celebrului muzician britanic cu fostul model Heather Mills.

Nancy Shevell, în vârstă de 49 de ani, este membră a New York Metropolitan Transportation Authority şi provine dintr-o familie aristocrată americană.

În august 2008, Shevell şi McCartney au străbătut Statele Unite la bordul unui automobil Ford Bronco 1989, de-a lungul Route 66, legendara autostradă americană, cazându-se la motelurile şi hotelurile din zonele traversate.

Prietenii apropiaţi cuplului spun că această călătorie a reprezentat punctul în care cei doi au realizat că se iubesc şi se potrivesc.

Anul trecut, McCartney a divorţat de fostul fotomodel Heather Mills, cu care se căsătorise în 2002. La sfârşitul lui octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea, în presa britanică, a elementelor care au făcut parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor. Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât Mills ar fi putut cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,07 miliarde de euro). În schimb, Mills a obţinut câte patru milioane de lire sterline pentru fiecare an de căsnicie, adică aproape 25 de milioane de lire sterline.

Acesta a fost unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria Marii Britanii, după cele 48 de milioane de lire sterline pe care le-a vărsat, în 2007, fostei soţii, omul de afaceri John Charman.

Paul McCartney a mai fost căsătorit cu Linda Eastman, care a murit din cauza unui cancer mamar în 1998. Cei doi s-au căsătorit în 1969.

Citeşte şi:

McCartney i-a compus un cântec de dragoste fostei sale soţii, Heather Mills

Heather Mills a primit 25 de milioane de lire sterline după divorţ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici