Paula Seling: Am fost doar dornici să le arătăm ce putem

Cântăreaţa Paula Seling a declarat duminică la sosirea în Capitală de la Oslo, unde, alături de Ovi, a obţinut locul al treilea la concursul Eurovision, că nu au avut emoţii pe scenă, ei fiind dornici să arate ce pot.

247 afișări
Imaginea articolului Paula Seling: Am fost doar dornici să le arătăm ce putem

Paula Seling: Am fost doar dornici să le arătăm ce putem (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Paula Seling a sosit, însoţită de managerul său Paul Nancă, duminică, pe aeroportul "Henri Coandă", ea fiind întâmpinată de fani cu aplauze şi multe flori. De asemenea, unii dintre fani au afişat pancarte pe care scria "Pentru noi, sunteţi pe locul 1".

Paula Seling a declarat că Ovi a rămas în Norvegia pentru a discuta cu presa din această ţară şi pentru a mulţumi celor de acolo pentru punctele acordate. "(Acestea) sunt o foarte mică parte din tot ceea ce a făcut posibil să luăm locul trei la Eurovision", a spus Paula Seling, declarându-se copleşită, la întoarcerea în ţară. Paula a ţinut să evidenţieze faptul că în spatele succesului de la Oslo a stat o întreagă echipă de specialişti.

"Aş vrea din suflet, cumva, să convingem lumea că România e un pic altfel decât Europa s-a obişnuit", a mai declarat artista.

La întrebările jurnaliştilor privind aşteptările ei şi ale lui Ovi înaintea competiţiei, Paula Seling a menţionat că au fost pe de o parte ziare care au scris că piesa este proastă, în timp ce alţii îi cotau drept favoriţi, aşa că a renunţat să mai fie atentă la pronosticuri. "Ne-am axat numai pe pregătirea noastră. Sper că aţi văzut cât am muncit, sper că aţi fost încântaţi de noi", a spus cântăreaţa.

De asemenea, ea a caracterizat pregătirea pentru Eurovision ca un "cantonament" pentru "o competiţie sportivă", precizând şi că pe scenă nu au fost emoţii stupide sau trac, ea şi Ovi fiind foarte concentraţi. "Am vrut să studiem atât de mult încât să fim siguri pe noi şi nimic să nu ne distragă atenţia de la interpretare", a spus Paula. Întrebată ce sfaturi ar da potenţialilor participanţi la Eurovision, aceasta a precizat că artiştii ar trebui să se concentreze pe studiu, siguranţă scenică şi legătura cu publicul.

Paula Seling a fost întrebată cum i s-au părut ceilalţi participanţi la Eurovision şi dacă i-a plăcut prestaţia câştigătoarei, Lena, reprezentanta Germaniei. "Nu vreau să compar calităţile Lenei cu ale niciunei alte interprete, ca cea din Georgia sau din Ucraina... Aşa a vrut Europa", a concluzionat Paula. Cântăreaţa a spus totuşi că i-au plăcut artiştii din Turcia şi cei din Danemarca, însă a apreciat că "lucrul cel mai important e că în top 3 sunt piese foarte fresh, cu un sound nou şi actual ce iese din tiparele Eurovision".

În cele din urmă, Paula Seling a mărturisit că ar fi ipocrită să spună că nu şi-ar fi dorit mai mult, dar crede că locul al treilea obţinut este foarte bun în condiţiile actuale. "Eu sunt foarte naivă, am mers aşa, cu Dumnezeu înainte, şi am zis că nu poate să fie numai geopolitic", a spus cântăreaţa referitor la condiţiile de votare ale competiţiei.

Paula Seling a mai anunţat că Ovi se va întoarce în ţară peste două săptămâni, urmând ca împreună să reia lucrul la albumul pe care îl pregătesc.

Managerul celor doi artişti, Paul Nancă, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Seling va colabora în continuare Ovi. Astfel, cei doi muzicieni au în lucru un album care va cuprinde piese semnate de amândoi şi urmează să susţină împreună concerte în România şi în străinătate.

Aceasta este pentru a doua oară în istoria participării la Eurovision când România ocupă locul al treilea, prima oară fiind în 2005, când Luminiţa Anghel şi Sistem au reuşit aceeaşi performanţă, având însă doar 158 de puncte, faţă de cele 162 câştigate sâmbătă seară de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), cu piesa "Playing With Fire".

Concursul Eurovision a fost câştigat anul acesta de Germania, reprezentată de tânăra cântăreaţă Lena, în vârstă de 19 ani, cu melodia "Satellite", care a acumulat 246 de puncte. Locul al doilea a fost ocupat de reprezentanţii Turciei - maNga - cu piesa "We Could Be The Same" (170 de puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici