Paula Seling şi Ovi filmează videoclipul piesei pentru Eurovision la Alba Iulia

Paula Seling şi Ovi au început, joi, la Alba Iulia, filmările la videoclipul piesei "Playing With Fire", melodie care va reprezenta România la Eurovision, acţiunea fiind gândită ca o bătălie muzicală, transpusă într-un joc virtual.

43 afișări
Imaginea articolului Paula Seling şi Ovi filmează videoclipul piesei pentru Eurovision la Alba Iulia

Paula Seling şi Ovi filmează videoclipul piesei pentru Eurovision la Alba Iulia

Videoclipul este filmat de o echipă coordonată de producătorul Edy Schneider, originar din Sebeş, cunoscut pentru videoclipurile regizate şi pentru alţi artişti cunoscuţi din muzica românească.

Primele secunde din cadrul noului videoclip au fost filmate timp de câteva ore într-o cafenea din mall-ul din Alba Iulia, unde echipa de filmare a amenajat un spaţiu futurist în care se desfăşoară duelul muzical între doi îndrăgostiţi, interpretaţi de Paula Seling şi Ovi.

Producătorul videoclipului, Edy Schneider, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că acţiunea videoclipului este gândită să se petreacă în viitor, fiind transpusă într-un cadru virtual, cu multe lumini.

"Suntem în întârziere, dar va fi un clip deosebit, cu foarte multe efecte speciale, şi vom folosi tehnologii în premieră în România", a declarat Edy Schneider.

El a spus că filmările la Alba Iulia urmează să se întindă pe mai multe zile, iar apoi vor continua la Viena, unde vor fi filmate anumite secvenţe care presupun o tehnologie 3D, folosită şi în filmul "Avatar".

La rândul său, Paula Seling a declarat, joi, că are încredere în echipa aleasă pentru filmarea videoclipului, cu atât mai mult cu cât i-au plăcut foarte mult ideea şi scenariul gândit de aceştia.

Întrebată ce loc speră să ocupe piesa României la Eurovision, artista a spus că se aşteaptă să facă "o figură frumoasă".

"Important e să-i facem pe toţi cei ce ne-au votat aici în România să fie mândri de alegerea lor, să se uite la televizor, să asculte şi să privească ceea ce vom face noi acolo şi să fie convinşi că au făcut cea mai bună alegere, indiferent de felul în care se va vota în general", a spus Paula Seling.

Ovi a declarat şi el jurnaliştilor din Alba Iulia că i-a plăcut ideea videoclipului gândit de Edy Schneider, dar şi efectele speciale 3D de ultimă generaţie pe care le va folosi cu atât mai mult cu cât acum "este era Avatar".

Cei doi artişti au anunţat că în 29 martie vor pleca în turneul internaţional pentru a promova piesa atât în ţările vecine, cât şi în Belgia, Grecia, Portugalia, Norvegia sau Marea Britanie.

Paula Seling şi Ovi au câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, piesa "Playing With Fire" urmând să reprezinte România la semifinala internaţională Eurovision Song Contest, care va avea loc la Oslo, Norvegia, în luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici