Pe 1 Decembrie, vedetele Pro "o fac lată", la 13 ani de Pro TV (Galerie Foto)

Îmbrăcate în costume spectaculoase, ce au îmbinat stiluri moderne cu elemente populare româneşti, vedetele Pro TV au dansat şi au cântat în cor "S-o facem lată!", imnul care marchează, pe 1 Decembrie, 13 ani de la prima emisie a postului de televiziune.

163 afișări
Imaginea articolului Pe 1 Decembrie, vedetele Pro "o fac lată", la 13 ani de Pro TV (Galerie Foto)

Pe 1 Decembrie, vedetele Pro "o fac lată", la 13 ani de Pro TV

Îmbrăcate în costume spectaculoase, care îmbină stiluri moderne cu elemente populare româneşti, vedetele Pro TV au dansat şi au cântat în cor "S-o facem lată!". Fiecare s-a bucurat de ţinute de sărbătoare, în care jeanşii sau rochiile de mătase au fost asortate cu opinci, salbe sau ilice.

Strânşi în jurul unui ceaun imens, Andreea Esca, Amalia Enache, Cătălin Măruţă, Corina Caragea şi Andi Moisescu au amestecat cu linguri de lemn într-o mămăligă uriaşă.

"În fiecare an, înainte de faimoasa zi de 1 Decembrie, noi, cei din Pro, participăm la înregistrarea imnului naţional şi a cântecului Pro. Există câteva zile de distracţie generală. Anul acesta o să vedeţi că am «făcut-o lată». E o plăcere să te revezi cu toţi colegii din grup, deoarece câteodată, nu avem timp şi nici ocazie să ne vedem un an întreg. Povestim ca nişte moşi despre peripeţiile de la înregistrările din alţi ani, râdem cu orele şi ne simţim bine împreună. Devenim şi nostalgici şi le ducem lipsa celor care nu mai sunt colegii noştri din diverse motive, dar ne gândim la ei cu drag, pentru că ei ştiu că 1 Decembrie ca în Pro nu există nicăieri", povesteşte Andreea Esca.

GALERIE FOTO

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", a spus că s-a distrat copios la filmarea imnului Pro TV de 1 decembrie. "Am avut cei mai trăzniţi pantofi din platou şi toţi m-au invidiat pentru asta (...). Şi am făcut front comun cu Andreea Esca, Andi Moisescu, Florin Busuioc şi Mihai Dedu, care sunt campionii bancurilor", a povestit el.

"Mă bucur că sunt la al doilea 1 Decembrie pe care îl sărbătoresc la Pro TV, iar cei 13 ani pe care postul îi împlineşte anul acesta, pentru mine sunt cu noroc, nicidecum cu ghinion", mai spune prezentatorul "Happy Hour".

La rândul său, Amalia Enache, prezentatoarea "Ştirilor Pro TV" de la ora 22.30, îşi aminteşte că a purtat ie, salbă şi un tuci de mămăligă din alamă pe post de poşetă la această petrecere.

"M-am simţit foarte româneşte la această filmare, tocmai pentru că nu uit niciodată de unde am plecat, dar prin faptul că lucrez în Pro TV, care a fost şi este mereu inovator, am imaginat un «româneşte» updatat. (...) Pot să spun: «Când s-o-mpărţit norocu', fost-am eu dus la lucru»... pentru că tocmai la mine la lucru se împărţea norocul", a spus Amalia Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici