Pelle Alsing, fost membru al trupei Roxette, a murit la 60 de ani

  • Pelle Alsing, bateristul trupei Roxette, a murit la 60 de ani
  • Anul trecut, şi colega sa, Marie Fredriksson, s-a stins din viaţă
  • Decesul lui Pelle Alsing a fost confirmat de trupa suedeză
3601 afișări
Imaginea articolului Pelle Alsing, fost membru al trupei Roxette, a murit la 60 de ani

Artistul muzical Pelle Alsing a murit la 60 de ani. Trupa suedeză Roxette a confirmat vestea tristă pe contul oficial de Twitter, fără a preciza şi cauza decesului.

Per Gessle a postat o poză cu Pelle Alsing, pe care l-a descris drept „cel mai bun prieten pe care ţi-l poţi imagina”. Membrul Roxette a mai spus că „îi va duce dorul mai mult decât poate exprima în cuvinte”.

În decembrie 2019, şi cântăreaţa Marie Fredriksson, membră a trupei suedeze Roxette, celebră pentru hituri precum "It Must Have Been Love", a murit la vârsta de 61 de ani, după o lungă suferinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici