Peripeţiile unor sudanezi în contact cu civilizaţia din SUA. Vezi ce reacţii au

Un grup de sudanezi, care au trăit toată viaţa fără electricitate, gadgeturi sau mâncare ambalată, au parte de şocul dintre culturi în momentul în care ajung în SUA.

31 afișări
Imaginea articolului Peripeţiile unor sudanezi în contact cu civilizaţia din SUA. Vezi ce reacţii au

no title

Pentru un grup de tineri sudanezi, un experiment constand într-o vizita în SUA devine aventura vieţii, ei fiind puşi în faţa unor situaţii cărora noi le facem faţă fără să clipim. Totuşi, pentru ei este un mister cum de americanii nu merg la râu ca să se spele, recunosc că au teamă de folosirea electricităţii şi au mari probleme cu mâncarea "occidentală". Haios dar şi reprezentativ pentru diferenţa dintre culturi este un moment petrecut în avion, în care un tânar sudanez mănâncă un pacheţel de unt şi declara dezamăgit că nu ştie ce este şi că are gust de... săpun.

Vezi în înregistrarea de mai jos peripeţiile sudanezilor, cum au reacţionat la vederea chips-urilor, a gogoşilor şi de ce consideră că sudanezii sunt mai prietenoşi decât americanii!

Citeşte mai multe pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici