Peste 1.000 de câini de rasă, la două expoziţii organizate în weekend la Bucureşti

Peste 1.000 de câini de rasă, din ţară şi din străinătate, vor participa, sâmbătă şi duminică, la două expoziţii canine organizate la Complexul Sportiv Studenţesc Tei din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, organizatorii evenimentelor.

252 afișări
Imaginea articolului Peste 1.000 de câini de rasă, la două expoziţii organizate în weekend la Bucureşti

Peste 1.000 de câini de rasă, la două expoziţii organizate în weekend la Bucureşti (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Terenul de rugby al Complexului Tei va fi populat în weekend, începând cu 9.30, de câini din zeci de rase, ai căror stăpâni, unii veniţi din străinătate pentru aceste expoziţii, speră să se întoarcă acasă cu premii.

"Vor fi şi câini foarte tineri, aşa-numiţii 'baby puppy', care au astfel ocazia de a socializa şi a se obişnui cu atmosfera acestui gen de evenimente", au mai spus reprezentanţii Asociaţiei Chinologice Metropolitane Bucureşti - organizatorul evenimentelor.

Sâmbătă, pe lângă expoziţia la care sunt anunţaţi să participe aproximativ 850 de câini, va avea loc şi un campionat naţional de ciobănesc românesc, la care vor participa circa 300 de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici