Video Peste 10.000 de oameni, la concertul Uriah Heep de la Sibiu (VIDEO)

Peste 10.000 de spectatori au urmărit, duminică seară, la Sibiu, concertul susţinut de britanicii de la Uriah Heep în deschidere căruia au cântat Cristina Rus şi Iris .

2 afișări

Concertul a început puţin după ora 19.00 şi mai bine de o oră sibienii au putut-o asculta pe Cristina Rus. După aceea, au urcat pe scenă Cristi Minculescu şi ceilalţi membri ai formaţiei Iris care i-au invitat pe fani să participe, vineri, pe Aeroportul Băneasa la concertul aniversar "Iris 30 de ani".

Uriah Heep au urcat apoi pe scenă în aplauzele fanilor. În parcarea Sălii Sporturilor Transilvania din Sibiu au fost prezenţi spectatori de toate vârstele, care au fredonat împreună cu idolii lor versurile celor mai cunoscute melodii ale formaţiei.

"Sunt deja 37 de ani de Uriah Heep şi vă mulţumim că sunteţi împreună cu noi de atâta timp", a spus Bernie Shaw, solistul Uriah Heep imediat după urcarea pe scenă.

Concertul britanicilor a durat mai bine de o oră şi jumătate. Artiştii au declarat că, luni, pleacă spre Anglia şi vor reveni în România pentru un concert în data de 14 octombrie la Oradea şi în 16 octombrie la Bucureşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici