Peste 80 de trenuri, întârziate din cauza unui bărbat care a adormit sub un pod de cale ferată

Un bărbat care a adormit sub un pod de cale ferată între Düsseldorf şi Duisburg, în vestul Germaniei, a dus la întreruperea circulaţiei feroviare în zonă, în urma incidentului peste 80 de trenuri fiind întârziate, potrivit poliţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Peste 80 de trenuri, întârziate din cauza unui bărbat care a adormit sub un pod de cale ferată

Peste 80 de trenuri, întârziate din cauza unui bărbat care a adormit sub un pod de cale ferată (Imagine: Mediafax/AFP)

Toate liniile de cale ferată au fost blocate după ce un mecanic de locomotivă a descoperit un bărbat de 65 de ani care dormea sub un pod, între Düsseldorf şi Duisburg.

În urma incidentului, 83 de trenuri au înregistrat întârzieri totale de 30 de ore, alte 11 trenuri au fost anulate, iar 22 şi-au întrerupt călătoria.

Bărbatul în cauză fusese dat dispărut dintr-un azil de bătrâni din Düsseldorf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici