Pet Shop Boys vor "inspecta" viaţa de noapte din Bucureşti

Cei doi membri ai trupei Pet Shop Boys, Neil Tennant şi Chris Lowe, vor ajunge la Bucureşti pe 17 octombrie, cu două zile înainte de concertul pe care îl vor susţine în Capitală, într-una din seri urmând să participe la o petrecere.

4 afișări
Imaginea articolului Pet Shop Boys vor "inspecta" viaţa de noapte din Bucureşti

Membrii Pet Shop Boys vor "inspecta" viaţa de noapte din Bucureşti

"Ei (componenţii trupei Pet Shop Boys, n.r.) vor veni încă de pe 17 octombrie şi probabil că vor inspecta viaţa de noapte dn Bucureşti", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, Dan Popi, directorul Media Services, organizator al evenimentului. "Pe 18, este aproape confirmat că vor fi la un party şi probabil că vor pleca a doua zi după concert (...) Sunt prieteni apropiaţi cu Angela Gheorghiu, care le-a vorbit foarte frumos despre România", a mai spus el.

Concertul Pet Shop Boys de la Bucureşti va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Palatului. Evenimentul este programat să înceapă la ora 19.30.

"Vor cânta în jur de două ore, set-listul concertului are în jur de 30 de piese", a spus Popi. În show vor fi prezentate atât piese noi, de pe albumul «Fundamental», care se află în prezent în promovare, cât şi hituri mai vechi, foarte cunoscute. "Este un show de muzică, dans, grafică şi lumină. Există un set-up pe scenă format din trei ecrane, care va da senzaţia de spaţialitate, de 3D", a mai explicat Popi.

Pentru concertul din România, cei de la Pet Shop Boys se vor ocupa de propria producţie, organizatorii urmând să le pună la dispoziţie doar amplificarea şi luminile.

Cei doi membri ai trupei vor sta la Marriott, însă nu au avut pretenţii deosebite, după cum au spus organizatorii.

Concertul pe care Pet Shop Boys îl va susţine la Bucureşti face parte din turneul internaţional de promovare a albumului "Fundamental", considerat de critici ca fiind cel mai bun album de studio din întreaga cariera a trupei. Primul extras pe single de pe acest album, "I’m With Stupid", este inspirat de relaţia dintre Tony Blair şi George Bush. Odată cu lansarea acestui album, Philip Hoare şi Chris Heath au publicat şi "Pet Shop Boys Catalogue", o istorie ilustrată a trupei.

Pet Shop Boys este o trupă britanică de synthpop, formată din Neil Tennant, vocalist principal, clape şi, ocazional, chitară, şi Chris Lowe la clape, ocazional, voce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici