Petiţie pentru Ovidiu Anton şi participarea României la Eurovision 2016. Aproape 7.000 de semnături în 24 de ore: "Mobilizarea este uimitoare"

Pro TV a lansat miercuri, 27 aprilie, o petiţie online prin care a rugat oamenii din România şi din străinătate să-l susţină pe Ovidiu şi să-l sprijine în parcursul său către Eurovision, petiţie care a adunat aproape 7.000 în 24 de ore, a anunţat televiziunea.

2011 afișări
Imaginea articolului Petiţie pentru Ovidiu Anton şi participarea României la Eurovision 2016. Aproape 7.000 de semnături în 24 de ore: "Mobilizarea este uimitoare"

Petiţie pentru Ovidiu Anton şi participarea României la Eurovision 2016. Aproape 7.000 de semnături în 24 de ore: "Mobilizarea este uimitoare"

Comentariile semnatarilor arată că sunt uniţi şi că toţi îşi doresc ca România să fie reprezentată cu la nivel internaţional, transmite Pro TV.

Pro TV şi Ovidiu Anton şi-au unit forţele pentru a duce România la Eurovision 2016. Românii îşi pot arăta solidaritatea pentru participarea ţării la ediţia din acest an a concursului muzic prin semnarea petiţiei online lansate ieri de televiziune, care e disponibilă la adresa petitie.protv.ro (http://www.petitieonline.com/eurovision_2016_in_romania).

"Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Mobilizarea oamenilor de pretutindeni este uimitoare şi le sunt profund recunoscător! Uniţi suntem puternici!", a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016. Ovidiu a fost ales anul acesta de către români pentru a duce numele ţării la Stockholm.

"Haideţi să fim în continuare alături de el şi să credem în şansa pe care România o are la Eurovision 2016", îndeamnă televiziunea.

Pro Tv a trimis o scrisoare deschisă către EBU, în care invită Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune să-şi reconsidere decizia şi să caute, alături de reprezentanţii televiziunii comerciale, soluţii pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul de la Stockholm. În plus, Pro TV a ofertat EBU pentru transmisiunea competiţiei muzicale Eurovision 2016, însă EBU a refuzat oferta, potrivit declaraţiilor lui Aleksandras Cesnavicius, CEO al Pro Tv, care a făcut anunţul într-o conferinţă de presă desfăşurată, miercuri, 27 aprilie.

În urma retragerii TVR de la serviciile EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune), România a pierdut dreptul de a participa la competiţia Eurovision din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici