Petrecere cu final şocant: O tânără mamă a fost ucisă pentru că le-a cerut vecinilor să dea muzica mai încet

O femeie de 30 de ani a fost ucisă pentru că le-a cerut unor vecini care dădeau o petrecere să dea muzica mai încet.

16508 afișări
Imaginea articolului Petrecere cu final şocant: O tânără mamă a fost ucisă pentru că le-a cerut vecinilor să dea muzica mai încet

Petrecere cu final şocant: O tânără mamă a fost ucisă pentru că le-a cerut vecinilor să dea muzica mai încet (Imagine: Facebook)

Emma Jones s-a dus la vecinii săi, care locuiau într-un bloc de vizavi, sâmbătă noaptea, în jurul orei 2. În timp ce încerca să-i convingă pe organizatorii petrecerii să dea muzica mai încet, femeia a fost înjunghiată de o tânără de 23 de ani, Alwen Eluned Jones, informează Daily Mail.

O ambulanţă a sosit mai apoi la apartamentul în care a avut loc petrecerea, dar paramedicii nu au reuşit să o resusciteze pe Emma Jones, care a murit pentru că a pierdut foarte mult sânge.

Locuitorii din satul Penygroes (Ţara Galilor) au dezvăluit că tânăra mamă, care avea un copil de 5 ani cu dificultăţi de învăţare, le-a reproşat celor de la petrecere că obligă jumătate dintre vecini să stea treji.

"Să fii înjunghiat mortal doar pentru că i-ai cerut cuiva să dea muzica mai încet la o petrecere este şocant şi îngrozitor. Orice persoană decentă şi-ar fi cerut scuze şi ar fi acceptat cererea, mai ales că era vorba de ora două dimineaţa", a declarat un rezident din Penygroes. "A făcut o treabă atât de bună cu fiul ei, care suferă de grave probleme de învăţare, îi era complet dedicată acestuia. Toată lumea este şocată de această moarte tragică", a continuat el.

Emma Jones era foarte populară în comunitatea sa locală, zeci de prieteni şi vecini exprimându-şi regretul pe Internet pentru trecerea ei în nefiinţă.

"Eşti atât de iubită. Mă simt ca şi cum o parte din sufletul meu s-a dus. Ai atins atâtea inimi. Ai fost mereu acolo pentru mulţi dintre noi", a postat cineva.

Tânăra care a omorât-o pe Emma Jones a fost acuzată de crimă, alte două persoane care au participat la acea petrecere fiind eliberate pe cauţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici