Pink îşi doreşte o căsătorie "ca-n basme"

Cântăreaţa americană Pink şi soţul ei, pilotul de motocros Carey Hart, sunt hotărâţi să facă în aşa fel încât mariajul lor să dureze pentru totdeauna, informează femalefirst.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Pink îşi doreşte o căsătorie "ca-n basme"

Pink îşi doreşte o căsătorie "ca-n basme"

Cei doi, recent reuniţi după separarea din februarie 2008, sunt dispuşi să facă orice le stă în putinţă pentru a nu se mai despărţi vreodată.

Carey Hart, concurent în cursele de motocros, a declarat: "Trăim într-o relaţie care progresează. Ne iubim foarte mult şi facem tot ce putem pentru a trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi". El a mai spus că este mai îndrăgostit ca niciodată de soţia lui, iar ea îi oferă sprijinul de care are atât de multă nevoie în profesia lui. "E genială, inteligentă şi talentată. Ea reprezintă tot sprijinul de care am nevoie", a spus Carey.

Presa americană a scris recent că Pink şi soţul ei vor să îşi reînnoiască jurămintele de căsătorie, pentru a le arăta celor apropiaţi că sunt devotaţi în continuare ideei de cuplu.

O sursă a declarat: "Ei vor să organizeze o mică ceremonie, la asfinţit, pe plaja din faţa casei lor din Malibu. Va avea loc la începutul verii şi va fi foarte simplă şi restrânsă, urmând să participe doar familiile lor şi câţiva prieteni apropiaţi".

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi s-au separat în februarie 2008.

Zvonurile despre reîmpăcarea lor au început să apară după noaptea de Anul Nou 2008-2009, pe care au petrecut-o împreună în clubul Wasted Space din Las Vegas, deţinut de Carey Hart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici