"Piraţii din Caraibe 4" va fi filmat în format 3D

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", a patra parte a seriei "Piraţii din Caraibe", va fi realizată în format digital 3D, au anunţat studiourile de producţie Disney, citate de variety.com.

885 afișări
Imaginea articolului "Piraţii din Caraibe 4" va fi filmat în format 3D

"Piraţii din Caraibe 4" va fi filmat în format 3D (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp a confirmat deja că va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în acest film, regizat de Rob Marshall. În schimb, actorii Orlando Bloom şi Keira Knightley au anunţat că nu se vor mai întoarce în cea de-a patra parte a seriei.

Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Secretul asupra intrigii filmului este bine păstrat de producătorii americani, care au declarat doar că acţiunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinereţii Veşnice.

Penelope Cruz este unul dintre numele vehiculate pentru distribuţia noului film. Nici informaţiile despre personajul pe care Penelope Cruz ar putea să îl interpreteze nu au fost încă făcute publice, însă presa de la Hollywood susţine că personajul ei va fi echivalentul feminin al celui interpretat de Johnny Depp.

Filmările pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" vor avea loc în Hawaii în această vară, iar studiourile Disney intenţionează să lanseze această peliculă pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici