Poliţia germană, alertată de... un căţel!

Un căţel a format un număr de telefon rozând telefonul în absenţa stăpânului său, declanşând intervenţia poliţiei germane, relatează AFP, citând purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine din Winsen.

13 afișări
Imaginea articolului Poliţia germană, alertată de... un căţel!

Poliţia germană, alertată de... un caţel! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O femeie a primit joi un apel şi a auzit un geamăt. A vorbit, dar de la celălalt capăt al firului nu a răspuns nimeni. Ea şi-a făcut griji pentru starea interlocutorului său şi a încercat să îl sune înapoi.", a spus Jan Krüger, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Winsen, în apropiere de Hamburg.

Ea şi-a avertizat apoi cumnata, care a alertat poliţia.

"Poliţiştii s-au dus la adresa de unde a venit apelul, însă nu au găsit pe nimeni", a spus Krüger.

Stăpânul căţelului s-a prezentat apoi la poliţie şi "a explicat faptul că animalul său a ronţăit telefonul fix în absenţa sa", a spus purtătorul de cuvânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici