Polonia ar vrea să fie reprezentată de trupa Sistem la Eurovision

Televiziunea poloneză a lansat trupei Sistem o invitaţie de a participa la preselecţia pe care o organizează pentru selectarea concurentului care să reprezinte Polonia la Eurovision.

1 afișare
Imaginea articolului Polonia ar vrea să fie reprezentată de trupa Sistem la Eurovision

Polonia ar vrea să fie reprezentată de trupa Sistem la Eurovision

Potrivit impresarilor trupei Sistem, televiziunea poloneză s-a declarat impresionată de prestaţia formaţiei din România şi de rezultatul obţinut în concurs acum trei ani şi e de părere că Polonia ar avea şanse mai mari la Belgrad dacă ar fi reprezentată de Sistem.

Însă discuţiile nu au avansat, deoarece membrii trupei nu s-au hotărât să dea curs invitaţiei, deşi sunt măguliţi de interesul arătat.

În 2005, România s-a clasat pe locul trei al concursului Eurovision, după ce Luminiţa şi Sistem au obţinut cu piesa "Let Me Try" 158 de puncte, cel mai bun scor al României din istoria participărilor ţării noastre la acest concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici