Premiu de 6,5 milioane de euro la tragerea de duminică la Loto 6/49

Loteria română anunţă că premiul la tragerea 6/49 de duminică va fi de aproximativ 6,5 milioane de euro.

24 afișări
Imaginea articolului Premiu de 6,5 milioane de euro la tragerea de duminică la Loto 6/49

Premiu de 6,5 milioane de euro la tragerea de duminică la Loto 6/49 (Imagine: Mediafax Foto)

La categoria I la tragerea 6/49 s-a înregistrat un report în valoare de aproximativ 21,6 milioane lei, astfel că, pentru tragerea de duminică, Loteria română estimează un fond de câştiguri la această categorie de aproximativ 6,5 milioane euro.

Ultima dată, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în 27 ianuarie de către un cetăţean turc rezident în România, care a încasat câştigul de 12,45 de milioane de euro, fiind cel mai mare premiu din istoria Loteriei române.

Duminica, 4 mai, începând cu ora 15.30, va avea loc extragerea pentru desemnarea câştigătorilor celor 100 de premii a câte 10.000 de lei puse în joc pentru Tombola Sărbătorilor de Paşte. Lista câştigătorilor va fi afişată în agenţiile loto începând cu data de 5 mai, pe site-ul Loteriei române www.loto.ro şi va fi publicată în revista Loto Prono din data de 6 mai.

Tragerile Loto 6/49 şi Noroc vor fi transmise, în direct, duminică, începând cu ora 18.45, pe postul naţional de televiziune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici