Primul soţ al Mihaelei îşi vrea numele înapoi

Diva Antenei 1 pare să nu mai scape de blestemul tribunalelor! După scandalul pentru copil cu Elan Schwartzenberg şi necazul cu paparazzii, Mihaela Rădulescu riscă acum să-şi piardă... numele!

16 afișări
Imaginea articolului Primul soţ al Mihaelei îşi vrea numele înapoi

Primul soţ al Mihaelei îşi vrea numele înapoi (Imagine: Mediafax Foto)

Zilele trecute, primul ei soţ, Bogdan Rădulescu, a dat-o în judecată şi îi cere să demonstreze în baza căror documente îi foloseşte numele de familie.

Mai mult, acesta pretinde că nici măcar nu ştie când şi dacă au divorţat!

Află mai multe despre solicitarea fostului soţ al Mihaelei Rădulescu pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici