Prinţul Carol Ferdinand a primit un jilţ regal şi o gentuţă Louis Vuitton, la aniversarea unui an

Prinţul Carol Ferdinand, care pe 11 ianuarie a împlinit un an, a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii familiei prinţului.

252 afișări
Imaginea articolului Prinţul Carol Ferdinand a primit un jilţ regal şi o gentuţă Louis Vuitton, la aniversarea unui an

Prinţul Carol Ferdinand a primit un jilţ regal şi o gentuţă Louis Vuitton, la aniversarea unui an

Prinţul Carol Ferdinand a fost foarte încântat de impozantul jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi a reuşit să se urce singur pe acesta.

Printre cadourile primite de prinţ la împlinirea vârstei de un an se numără şi o gentuţă Louis Vuitton.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010 în religia ortodoxă.

În 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici