Prinţul William, soţia sa Kate şi fratele său Harry vor asista la debutul Turului Franţei

Prinţul William, soţia sa Kate şi fratele său Harry vor asista la debutul Turului Franţei, care va avea loc în 5 iulie, la Leeds, în nordul Angliei, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al casei regale britanice.

341 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, soţia sa Kate şi fratele său Harry vor asista la debutul Turului Franţei

Prinţul William, soţia sa Kate şi fratele său Harry vor asista la debutul Turului Franţei (Imagine: Hepta)

Cei trei şi-au mai arătat interesul pentru ciclism cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, atunci când au susţinut echipa britanică, care a obţinut opt medalii de aur.

Turul Franţei ajunge pentru prima dată în Marea Britanie după 2007.

Ediţia din 2014 va începe a Turului Franţei va începe la Leeds şi va avea trei etape în Marea Britanie: Leeds - Harrogate (5 iulie), Sheffield - York (6 iulie) şi a treia care se va încheia la Londra în 7 iulie.

Rutierul Bradley Wiggins a devenit în 2012 primul câştigător britanic al Turului Franţei, iar conaţionalul şi coechipierul său de la Sky, Chris Froome, s-a impus în 2013.

Froome va încerca să-şi apere titlul în acest an, în timp ce Wiggins a anunţat că nu va participa la Turul Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici