„Prison Break”. Un urs panda a fugit de la Zoo, sub privirile vizitatorilor VIDEO

  • Un panda neastâmpărat a fugit de la Zoo, chiar sub privirile vizitatorilor, amuzaţi de întâmplare.
  • S-a întâmplat la un Zoo din Beijing.
1766 afișări
Imaginea articolului „Prison Break”. Un urs panda a fugit de la Zoo, sub privirile vizitatorilor VIDEO

Captură video YouTube/ CGTN Global Watch

Ursul, în vârstă de şase ani, pe nume Meng Lan, a fost surprins încercând să scape de la Zoo. Fără teamă, dar atent să nu fie prins, s-a căţărât pe zidurile ţarcului şi a ajuns într-o zonă intermediară, situată lângă cea destinată turiştilor.
 
Nu a apucat să ajungă departe, pentru că a fost depistat de îngrijitori şi ispitit cu delicatese pentru a se întoarce în cuşca sa. 
 
Ca urmare a incidentului, reprezentanţii securităţii grădinii zoologice spun că vor avea grijă ca ţarcul lui Meng Lan să fie păzit mai bine.
 
Ursul panda a fost născut în cadrul unui proiect de salvare şi reproducere a animalelor. Zoo din Beijing e casa lui din 2017. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici