Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Dansez pentru tine", peste două milioane de telespectatori fiind înregistraţi în minutul de aur al programului, 21.33, informează televiziunea.

797 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Timp de aproape cinci ore (20.31 - 01.00), telespectatorii au fost curioşi să vadă dansurile pregătite de concurenţi, astfel că emisiunea a avut o audienţă medie pe întregul public din mediul urban de 6,7 puncte de rating şi 19,8% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obtţinea doar 3,9 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă. Diferenţa se menţine şi la nivelul publicului din mediul urban cu vârste cuprinse dintre 18 şi 49 de ani, Pro TV înregistrând 6,3 puncte de rating şi 21,9% cotă de piaţă, iar Antena 1, 3,7 puncte de rating şi 13,0% cotă de piaţă.

Vineri seară, la "Dansez pentru tine", ringul de dans a găzduit perechi mai hotărâte ca niciodată să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru visuri ce merită a fi împlinite. Gradenele au fost mai pline ca oricând de susţinători, coregrafii s-au întrecut pe ei înşişi şi au oferit dansuri de neuitat, fiind aclamaţi la scenă deschisă de juriu şi public, concurentţii s-au îmbrăţişat, au râs şi au plâns de emoţie, bucurie sau tristeţe, iar momentele hazlii în care Cabral a dansat cu pletele în vânt alături de soţia sa, iar lebăda neagra s-a dat în spectacol pe scenă au ridicat pur şi simplu sala în picioare. Ringul de dans s-a transformat în ring de box pentru Pepe, care a fost făcut KO de partenera sa şi a găzduit un tangou pasional oferit de Mihaela Borcea şi Petrişor Ruge, care au dansat pentru un caz umanitar extra-concurs.

Clasamentul de la finalul acestei ediţii i-a adus pe Catrinel şi Ionuţ de pe primul loc direct la duel, cu Daniel şi Alexandra, care nu vor avea timp de odihnă, pentru că abia scăpaţi dintr-un duel epuizant vor intra în altul. Se arată o săptămână grea de antrenamente şi repetiţii, cu atât mai mult cu cât oboseala începe deja să-şi spună cuvântul, iar rândurile celor aflaţi în concurs încep să se subţieze.

Pentru duelul serii, dintre Daniel şi Alexandra, Andreea şi Paul s-au mobilizat nu numai cele două echipe, care au avut o săptămână obositoare de antrenamente şi repetiţii, ci şi foarte mulţi prieteni şi susţinători. Pentru Daniel şi Alexandra au dansat Victor Slav şi Marina, prezentatorul emisiunii "Vremea" de la Pro TV şi logodnica lui Daniel. Acesta din urmă a fost extrem de surprins să-i vadă pe cei doi pe ringul de dans şi a ţinut să-i mulţumească, pentru bunătatea şi dăruirea sa, colegului său. În ceea ce-o priveşte pe iubita sa, Daniel a simţit nevoia să spună, plin de bucurie şi emoţie, că logodnica sa îi va deveni în curând soţie.

La rândul lor, Ionuţ Iftimoaie, Liviu Vârciu şi Roxana Ionescu au dat o mână de ajutor pentru a impresiona juriul cu un freestyle total atipic, la dansul majoretelor.

În ceea ce-l priveşte pe Cabral, acesta a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a o sprijini şi a o ajuta pe soţia sa să meargă mai departe. A dansat alături de ea, a purtat rând pe rând "tricoul de soţ", dar şi perucă. A făcut show pe ringul de dans, iar Cornel Patrichi l-a declarat cel mai bun dansator.

La rândul lor, Răzvan Fodor şi soţia sa au oferit un dans de încurajare pentru Andreea şi Paul şi tot pentru ei au dansat trupa Blockbuster Crew, care a venit cu mic cu mare în platoul "Dansez pentru tine" pentru a-i susţine pe cei doi.

Chiar dacă Andreea şi Paul au oferit un adevărat spectacol în timpul duelului şi al dansului freestyle, pentru care au obţinut nu mai puţin de patru note de 10, publicul i-a ales să meargă mai departe pe Daniel şi Alexandra. Andreea Ibacka a plâns mult la aflarea acestei decizii şi şi-a arătat regretul că nu poate merge mai departe în această competiţie.

Balul Cenuşăresei a fost deschis de Catrinel şi Ionuţ, cu o rumba foarte elegantă, pentru care cei doi au fost lăudaţi şi punctaţi cu note bune. Catrinel a reuşit să facă în aşa fel încât problemele de la picior să nu-i afecteze în nici un fel dansul, iar juriul a apreciat-o pentru asta. Şi pentru freestyle au primit note bune, însă, per total, notele nu au fost suficient de mari pentru a scăpa de duel. Aşa se face că, deşi săptămâna trecută au terminat pe primul loc, acum Catrinel şi Ionuţ au intrat la duel alături de Daniel şi Alexandra.

Jojo şi Ionuţ au oferit momente emoţionante atât în filmuleţele de la antrenamente, cât şi pe ringul de dans. Ca la fiecare ediţie de pâna acum, Jojo a fost susţinuta din public de soţul ei, alături de care s-au aflat colegii de la "Serviciul Român de comedie". Jojo a avut un susţinător de încredere în Carol, băieţelul Anielei Petreanu de la "SRC", care a scandat tot timpul numele lui Jojo pe care îl avea imprimat şi pe tricou. Alături de soţul lui Jojo, în gradenă s-au mai aflat Monica Anghel, Lia Sinchevici, Alexandra Timofte, Cristian Martin, toţi agenti la "SRC". Primul freestyle al serii a obţinut note mari, însă cel care le-a adus 4 note de 10 a fost quick step.

Andreea Toma, partenera lui Pepe, a dansat cu un singur pantof la Balul Cenuşăresei, lucru care nu i-a împiedicat să ia primele note de 10 din concurs. La dansul freestyle, cei doi au făcut spectacol şi ar fi obţinut 10 pe linie dacă Mihai Petre nu i-ar fi notat cu 9. Coregrafa Doina Botiş a fost foarte apreciată de juraţi pentru momentul coregrafic original şi plin de spectaculozitate în care i-a implicat pe cei doi. Pepe şi partenera sa au boxat în ritm de dans şi, chiar dacă a fost învins prin KO de partenera sa, Pepe a ieşit învingător la capitolul popularitate, fiind îndelung aplaudat de public şi susţinători.

Şi coregrafa Vica, cea care a dansat disco împreună cu Aylin şi Ovidiu, surorile vitrege ale Cenuşăresei, a primit aplauze. Wilmark a apreciat momentul ca fiind unul foarte original, iar Mihai Petre a considerat că această apariţie îl prinde de minune pe Ovidiu Danci. Cu notele obţinute la momentul de la freestyle, când echipa lui Aylin şi Ovidiu însoţită de dansatorii emisiunii au oferit o interpretare total atipică a baletului "Lacul lebedelor", cei doi s-au instalat confortabil în fruntea clasamentului.

Pe scena de la "Dansez pentru tine" a urcat şi Mihaela Borcea, care a oferit împreună cu Petrişor Ruge un tango pasional. Cei doi au dansat pentru Geta Barsan, o fetiţă pe care doar lipsa banilor ar putea-o ţine departe de marea sa pasiune - dansul. Prin dansul lor, Mihaela Borcea şi Petrişor Ruge au ajutat-o pe micuţa dansatoare să primească un sprijin financiar absolut necesar pentru ca ea să poată să-şi ducă visul mai departe.

Catrinel Sandu se afla în competiţia visurilor alături de Ionuţ Ionescu. Ionuţ a locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră, împreună cu părinţii şi cei cinci fraţi. La 8 ani însă a fugit de acasă şi a trăit pe străzi, până ce, printr-un concurs de împrejurări, a ajuns în căminul de copii "Steaua Speranţei" din Alba-Iulia. "Prin participarea mea la preselecţia concursului "Dansez pentru tine" îmi doresc să ajut toţi copiii din acest cămin, implicit pe mine. Iar pentru cei cu spirit, energie şi dorinţa de a obţine ceva cu adevărat în viaţă aş vrea să fiu un exemplu şi să le arăt că într-adevăr se poate, cu multă seriozitate şi multă muncă. Îmi doresc să devin antrenor de dans, să pot studia asta şi să am o sală a mea, fără a mai depinde de altcineva", spune Ionuţ. Cei doi pot fi susţinuţi prin SMS la 1322, cu numele "Catrinel", sau la numărul de telefon 0900.760.401.

Daniel Niţoiu dansează alături de Alexandra Maresi, o tânăra care niciodată nu s-a putut bucura de pasiunea vieţii ei, dansul, sau de confortul unui cămin. Dintotdeauna şi-a dorit să danseze, însă părinţii ei nu şi-au putut permite mai mult de câteva ore de dans latino, oricât de talentată ar fi fost ea. Situaţia financiară a familiei ei a fost mereu precară, nu au avut niciodată unde să stea, Alexandra neştiind ce înseamnă să ai baie în casă, apă curentă sau căldura iarna. Neajunsurile financiare au dus la divorţul părinţilor, iar Alexandra şi fratele ei au fost nevoiţi să se descurce cu un salariu mic pe care-l câştigă mama lor şi cu ce mai reuşeau ei să facă. Cu toate acestea, a încercat să muncească de mică, a fost şi majoretă la Clubul Steaua, dar visul ei este să danseze şi să se poată întreţine din dans şi să-şi ajute şi familia să simtă căldura unui cămin şi siguranţa zilei de mâine. Echipa poate fi votată prin SMS la 1322, cu numele "Daniel", sau la numărul de telefon 0900.760.404.

Pâna săptămâna viitoare, când în platoul emisiunii se va dansa Bollywood - Dansul burlacilor cu dans la bara, telespectatorii îşi pot susţine preferaţii votându-i prin SMS sau la numerele de telefon puse la dispoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici